Kwaliteits- en certificeringstrajecten

Home 9 Diensten 9 Kwaliteits- en certificeringstrajecten

Organisaties zijn voortdurend in beweging. Voor de één draait het om een betere efficiëntie en voor de ander om een vernieuwde marktbenadering. Verschillende aanleidingen, zoals certificeringstrajecten of nieuwe juridische- of politieke regelgevingen vragen om veranderingen. 

Certificering borgt een constante toetsing die  zichtbaar maakt wat werkt en wat niet werkt.  Daarnaast toont het de bereidheid van mensen en organisaties om hun eigen intenties en systemen serieus te nemen en erop aanspreekbaar te zijn; zowel op korte als op lange termijn. AdviCo Advies ondersteunt u bij het implementeren van diverse erkenningsnormen. Wij certificeren niet zelf, maar begeleiden u tijdens kwaliteits- en certificeringstrajecten.

Menselijke beleving en verandering

Vaak richten managers zich op de inhoud van verandering. Hierdoor wordt het belevingsproces dat medewerkers moeten doormaken over het hoofd gezien. Juist dit aspect is cruciaal voor het succes van de verandering en creëert een grote meerwaarde binnen de organisatie. De kracht van de organisatie neemt toe als u mensen zelf verantwoordelijk maakt voor de verandering.

Onze aanpak focust zich op verandering van binnenuit, vanuit de medewerkers zelf. We richten ons op het versterken van aanwezige talenten en kwaliteiten, waarbij verantwoordelijkheid voor elkaar en voor het werk centraal staat. Dit creëert niet alleen verbondenheid, maar er ontstaat ook meer commitment vanuit de organisatie. AdviCo Advies ondersteunt u en uw werknemers in dit veranderingsproces.

Certificeringsaudits en onderhoud

Het uitvoeren van certificeringsaudits is in de regel voorbehouden aan certificerende instellingen die onder toezicht staan van de Raad van Accreditatie of een vergelijkbaar toezichthoudend orgaan. Wij kunnen u begeleiden bij het onderhouden van deze systemen. Ons motto is “keep it short and simple”.

Wij kunnen u begeleiden bij de implementatie van de volgende kwaliteitssystemen en certificatie normen. Staat uw norm er niet tussen en bent u wel geïnteresseerd in onze dienstverlening, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  • Veiligheid en gezondheid management systemen (VMG)
    • VCA voor aannemers zowel * als **
    • VCO voor opdrachtgevers
    • VCU voor uitzendorganisaties
  • Kwaliteitsmanagement systeem ISO 9001-2015
  • Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling Zorgsector 

Gratis kennismakingsgesprek?