Over ons

Home 9 Over ons

AdviCo Advies: gespecialiseerd in het in gang zetten van verandering

AdviCo Advies is een adviesbureau dat gespecialiseerd is in begeleiding bij het in gang zetten en het realiseren van veranderingen binnen uw organisatie. Uw organisatie staat nooit stil, maar is voortdurend in beweging. De omgeving waarin u zich bevindt wordt steeds dynamischer en complexer, en stelt steeds hogere en veranderende eisen aan uw organisatie. Dit vraagt om een flexibele aanpak en houding van u en uw medewerkers om aanpassingen in de bedrijfsvoering door te voeren. 

Onze klanten omschrijven ons als pragmatisch, mensgericht en betrokken bij het realiseren van verander- en verbeterprocessen.

Onze missie

AdviCo Advies is uw organisatiepartner op het gebied van bedrijfsontwikkeling. Ons team biedt advies en coaching aan de hand van de onderstaande vijf pijlers. 

  • Verander- en procesmanagement;
  • Markt- en haalbaarheidsonderzoek;
  • Organisatieontwikkeling
  • Ondernemersplan en financieringsplan
  • Interim management

Wij delen onze bedrijfsmatige en financiële kennis met uw organisatie zodat u een concrete invulling kan geven aan uw wensen en ambities. Dit doen we onder andere door uw wensen om te zetten in haalbare doelstellingen en actieplannen. Deze plannen dragen bij aan een gezonde groei van uw organisatie.

“Een succesvolle organisatie is niet ontstaan door geluk, maar door een juiste inrichting van de hoofdactiviteiten en -middelen gebundeld in een gedegen managementsysteem waarin de kwaliteit van de organisatie en haar mensen continu wordt geborgd.”

Werkwijze AdviCo Advies

Organisatieverandering is succesvol als de verandering zowel bottom-up als top-down is doorgevoerd. Dit betekent dat we ruime aandacht besteden aan de uitgangspunten van u als opdrachtgever en de diverse perspectieven binnen en buiten uw organisatie. We gaan samen in gesprek om uw ambities en wensen in kaart te brengen, om deze vervolgens om te zetten in haalbare doelstellingen voor een gestructureerd proces.

Door in te zoomen op uw ambities en wensen kunnen wij gedegen maatwerk bieden. Voor de voorbereiding, analyse en uitvoering gebruiken wij diverse hulpmiddelen, zoals modellen, stappenplannen en testen. Uw vraagstuk staat centraal en is altijd bepalend. 

Na zorgvuldige afstemming over de aanpak van onze diensten, gaan we stapsgewijs aan de slag. We houden regelmatig overleg en beoordelen de voortgang, en passen indien nodig gezamenlijk de koers aan om het gewenste eindresultaat te bereiken. Ons team is multidisciplinair, resultaatgericht,  ervaren, ‘breed en diep’ opgeleid.

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Of u nu zzp’er bent of de eigenaar van een groot bedrijf: we helpen u graag bij de administratie van uw onderneming. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij het behalen van uw financiële doelen.